Конкурс за рисунка на тема: „Да нарисуваме доброто“

Конкурс за рисунка на тема: „Да нарисуваме доброто“ image

По повод 16 ноември - денят на толерантността

МЕСТНА КОМИСИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЯВИ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ КЪМ ОБЩИНА НИКОЛАЕВО

ОБЯВЯВА

Конкурс за рисунка на тема: „Да нарисуваме доброто“.

В него могат да участват деца от ДГ „Снежанка“ и прилежащите и филиали, ученици от 1-ви до 7-ми клас. Класирането ще се извърши в три възрастови групи, както следва: I-ва група – деца от 4 г. до 6 г. възраст, II-ра група – ученици от 1-ви до 4-ти клас; III-та група – ученици от 5-ти до 7-ми клас; Условията: Участниците имат пълна свобода за изработване на рисунките - чрез използване на моливи, пастели, водни, темперни бои и др. Рисунките може да са индивидуални или направени от колектив - група, клас.

Задължително добавяте име, фамилия и възраст на автора. Жури ще определи победителите на първо, второ и трето място, които ще получат награди. Начало на конкурса: 07.10.2024 г. Краен срок за предаване на творбите: 08.11.2024 г. /петък/ в сградата на Община Николаево, ул. „Г. Бенковски“ № 9, ет. 2, ст. 4 и не забравяйте да добавите име, фамилия и възраст на участниците.

Успех на всички!

·         Дата на затваряне: 08 ноември 2024

·         Как да участваме: Рисунка

·         Ограничение за участие: деца и ученици до 7-ми кла

с

****************************

Какво е всъщност толерантността?

Това е да кажеш добра дума на някого, с което да го накараш да се усмихне. Да помогнеш на някой, макар и непознат, като го подкрепиш в труден момент, като му дадеш от своята обич и вяра.