Поздравителен адрес от Кмета на Община Николаево по случай 15-ти септември - първият учебен ден

Поздравителен адрес от Кмета на Община Николаево по случай 15-ти септември - първият учебен ден image

15-ти септември - първият учебен ден, денят, в който вратите на училищата се отварят, за да приласкаят малки и големи към чудния свят на знанието и науката. Празник, събиращ в себе си стремежа към просвещението и духовността.
 
Уважаеми учители,
 
Възпитавайте в учениците добро, помагайте им да изградят своята ценностна система, откривайте пред тях нови възможности, страст и смелост да следват мечтите си. Бъдете за тях пример и упора. Защото да бъдеш учител е не просто мисия, а призвание!

"Училището е работилница, където се формира мисълта на подрастващото поколение, и трябва да го държите много здраво, ако не искате да изпуснете бъдещето от ръцете си." - Анри Барбюс

 
Скъпи ученици,
 
Някои от вас ще прекрачат прага на училището за първи път, ще създадат нови приятелства и ще открият силата на знанието. Други ще се изправят пред нови предизвикателства и ще продължат своя устрем по пътя към реализирането на целите си. Дерзайте и вървете напред и нагоре!
 
Уважаеми родители,
 
Подкрепяйте своите деца, споделяйте техните успехи и загуби, преживявайте техните вълнения и поощрявайте тяхното любопитство. Извървете заедно с тях пътя към израстването и превръщането им в знаещи и мислещи хора!
 

НА ДОБЪР ЧАС!


Николай Кънев

Кмет на Община Николаево


-------------------------------------------

Днес, 15.09.2022 г. бе открита новата учебна година в училищата и детската градина в община Николаево. Кметът на Общината присъства на откриването в Основното училище в гр. Николаево, а професионалната гимназия, детската градина и началните училища по селата в общината получиха поздравителен адрес от кмета, занесен им от оправомощени негови представители.

Честита ни Новата 2022-2023 учебна година! Да е успешна за всички!