Успешно приключване на проект „Закупуване на ново обзавеждане и оборудване за ЦСРИ гр. Николаево“

Успешно приключване на проект „Закупуване на ново обзавеждане и оборудване за ЦСРИ гр. Николаево“ image

В началото на месец декември 2021 г. в Община Николаево успешно приключи изпълнението на проект „Закупуване на ново обзавеждане и оборудване за ЦСРИ – Николаево“ Реализирането на проекта стана възможно в резултат на сключен договор за съвместна дейност между Общината като Бенефициент и Фонд „Социална закрила“.

Бяха закупени закупени два климатика, подвижна рампа за осигуряване на достъпна среда, мултимедиен проектор, диспенсърна станция за дезинфекция и диспесъри с фотоклетка и безконтактно ползване, машина за калцуни, нов апарат за ултразвукова терапия, кростренажори, масажен стол, гребен тренажор с лежанка, велоергометър, комбинирано колело за рехабилитация, инвалидна количка, тоалетен стол, уреди за раздвижване на различни части на тялото и допълнително оборудване за залата по трудотерапия и компютърния кабинет, както и различни интерактивни и обучителни материали и пособия за възрастни и деца.

Обновяването на материалната и техническата база ще спомогне за подобряване на качеството на предоставяните услуги на потребителите в социалната услуга и ще улесни работата на персонала по тяхното обслужване при спазване на мерки за безопасност.

Доставчикът предостави Протокол за монтаж и пускане в експлоатация на оборудването, гаранционни карти  и инструкции за експлоатация на доставеното оборудване.

ЦСРИ – Николаево ще работи и през новата 2022 година в помощ и подкрепа на своите настоящи и бъдещи потребители, спазвайки своя девиз: „Заедно можем повече!“