Постановка "Чичовци" на драматичен театър "Гео Милев" гр. Стара Загора

Дата:

Снимка на събитие Постановка "Чичовци" на драматичен театър "Гео Милев" гр. Стара Загора

Постановка "Чичовци" на драматичен театър "Гео Милев" гр. Стара Загора. Начало 18,00 часа
Местоположение :

Народно читалище "Васил Левски 1923" гр. Николаево, кино-салон

Организатори:

Община Николаево, НЧ "Васил Левски 1923" гр. Николаево

За контакти:

Радостина Амзова, тел. 0877007280