Празник на гр.Николаево„Никулден”;

Дата:

Празник на гр.Николаево„Никулден”;

Запалване светлините на коледната елха
Местоположение :

гр. Николаево

Организатори:

Община Николаево,

НЧ „ Васил Левски 1923”

гр. Николаево

За контакти:

Пенка Генчева-0898984444

Радостина Василева - 0877007280

Кремена Костова - 0877793942