Доставка по домовете на лекарства, храни и продукти от първа необходимост за нуждаещи се болни, трудноподвижни и самотно живеещи възрастни хора от града и селата.

Доставка по домовете на лекарства, храни и продукти от първа необходимост за нуждаещи се болни, трудноподвижни и самотно живеещи възрастни хора от града и селата. image

СЪОБЩЕНИЕ

Община Николаево напомня на гражданите в общината, че се извършва доставка по домовете на лекарства, храни и продукти от първа необходимост за нуждаещите се болни, трудноподвижни самотно живеещи възрастни хора от града и селата.

На телефони 087 8 863 481 и 087 9 383 132 всеки ден от 9,00 до 14,00 часа се приемат заявки за покупка на пакетирани храни и медикаменти, които ще се доставят по домовете на нуждаещите се от екипа на Центъра за социална рехабилитация и интеграция – Николаево (ЦСРИ). Продуктите се закупуват със средства на възрастните и трудноподвижните хора и по тяхна заявка. Плащането се извършва в момента на доставката срещу касова бележка за закупените продукти, като парите се дават на екипа на ЦСРИ. Приетите заявки се изпълняват на следващия ден.

Заявки ще се приемат само от нуждаещи се хора, които в този момент няма на кого друг да разчитат. Апелираме за разбиране, коректност и отговорно отношение.