Капачки за община Николаево

Капачки за община Николаево image

Уважаеми граждани на община Николаево,


Във връзка с многократни запитвания, отправени към отделни служители от Общинска администрация Николаево и към Кмета на Общината отново ви уведомяваме, че средствата от капачките, които се събират пред сградата на Общинска администрация Николаево, са предназначени и ще се използват само и единствено за инициативи, предложени от гражданите на община Николаево. Самата инициатива за събирането на капачки е на гражданин на нашата община! След всяко предаване на капачките ще отчитаме сумата, която е получена и вие, гражданите на община Николаево, ще решите как и за какво да се използва тя. Ще бъде сформирана нарочна комисия, в която ще бъдат включени и граждани от общината, и която ще има грижата за предаването на капачките, съхраняването, използването и отчитането на средствата.


Идеята е заедно с общи усилия да създадем или направим нещо в града или в селата на общината, или да помогнем на някого в нужда.
 
Дано инициативата се запази и дано повече хора се включат в нея, защото това, което дават, ще се върне отново при тях, като нова пейка в парка например, или нова люлка или посадено дърво или…, каквото друго предложите и решите вие – гражданите на нашата община.
 
Инициативата е ваша! Не я опорочавайте!
Общинска администрация Николаево осигурява мястото за събирането на капачките и създава връзката помежду ви.
 
Желаем на всички ви здраве!
 

Общинска администрация Николаево


Ето и линк към новината за стартиране на кампанията: https://nikolaevo.bg/news/kapachki-za-obshchina-nikolaevo-1058