Прием - магистри 2025г. на РЦДО-УНСС-Хасково

Прием - магистри 2025г. на РЦДО-УНСС-Хасково image

На вниманието на заинтересованите лица!

Публикуваме писмо от Регионалния център за дистанционно обучение (РЦДО) на УНСС в Хасково за провежданите през 2025 г. магистърски програми.


**********************************************************


ДО

КМЕТОВЕТЕ НА ОБЩИНИ

ОБЛАСТ СТАРА ЗАГОРА

 

Относно: Прием - магистри 2025г. на РЦДО-УНСС-Хасково

 

УВАЖАЕМИ  Г-Н/Г-ЖО КМЕТ,

Приложено, изпращаме Ви материали за прием за магистри в УНСС-Хасково. Приемането на документи започва през юли и ще продължи до края на август 2024г.

През тази учебна година в Центъра в Хасково се предлагат следните специалностите:

 

КОМУНИКАЦИОНЕН МЕНИДЖМЪНТ - насочен към ръководни кадри в местната и централна власт, висши мениджъри в компании, специалисти по комуникации и др.

МЕСТНО САМОУПРАВЛЕНИЕ - програмата за работещите в публичния сектор на местната власт- общински и държавни служители, общински съветници и др.

Също и утвърдените магистърски програми:

БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ - насочена към висши управленски кадри в местната и централна власт, големи частни и държавни компании.

СЧЕТОВОДСТВО И КОНТРОЛ - реализират се като главни счетоводители, могат да придобият допълнителни квалификация като експерт счетоводители и одитори в независимия финансов одит и др.

МАРКЕТИНГ И МЕНИДЖМЪНТ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - намира приложение в управленски позиции в широк кръг организации - местна и държавна власт, холдинги, застрахователни дружества, агенции за маркетинг и реклама и др.

Всеки, завършил степен „бакалавър“ или „магистър“, може да кандидатства по документи с оценката от дипломата или чрез полагане на конкурсен изпит в електронен формат, който ще се проведе на 4 септември 2024г., а резултатите ще бъдат обявени на 5 септември 2024г.

Магистърската степен се изучава в две форми на обучение – редовна и дистанционна, в държавна поръчка или срещу заплащане. Присъствено или онлайн, обучението се провежда в късните часове на деня и е подходяща форма за работещи или отглеждащи децата си.

Кандидатстването е лесно и бързо, като срокът за подаване на документи за всички специалности чрез конкурс по документи е от 17 юли 2024г. до 1 септември 2024г., включително - онлайн, а от 17 юли 2024г. до 30 август 2024г., включително - на място в РЦДО-Хасково.

Класирането ще бъде обявено на 10 септември 2024г., а записването на новоприети студенти ще е в периода 11 - 17 септември 2024 година, включително.

Моля да съдействате за разпространяване на информацията до служителите в Общинската администрация и структурите на местната власт.

За повече информация: тел. 038 62 33 53,  e-mail: daniela.stoyanova@unwe.bg, www.unwe.bg

 

С уважение,

Проф. Надя Миронова

Директор на РЦДО-УНСС гр. Хасково