Среща-разговор "25 години Община Николаево"

Среща-разговор "25 години Община Николаево" image

По време на майските празници 2023 г. в Община Николаево и по повод годишнината на Общината, Общинска администрация организира и проведе среща-разговор "25 години Община Николаево" - разговор с управници и общественици, работили за създаването на Община Николаево преди 25 години, разкази на кметове и общински съветници за управлението на общината преди и сега, разкази на граждани - свидетели и участници в събитията преди 25 години.

Срещата премина при изключително голям интерес. Присъстваха кметовете на общината и председателите на ОбС Николаево през годините, кметове на кметствата в общината, общински съветници, общественици, много учители и граждани, съпричастни на събитията от 1997-1998 г., когато Община Николаево се е отделила като самостоятелна административна единица. 

Разказаха се истории от онова време, споделиха се спомени. Поговорихме за трудностите и за веселите моменти през тези 25 години.

По повод годишнината и съгласно заповед № РД-01-171 / 05.05.2023 г., Кметът на Общината г-н Николай Кънев удостои с почетни плакети, с плакети на общината и с почетни грамоти всички, които са допринесли за създаването и развитието на общината и града.