Доставка по домовете на лекарства, храни и продукти от първа необходимост за нуждаещи се болни, трудноподвижни и самотно живеещи възрастни хора от града и селата.

 

СЪОБЩЕНИЕ

Община Николаево организира доставка по домовете на лекарства, храни и продукти от първа необходимост за нуждаещите се болни, трудноподвижни самотно живеещи възрастни хора от града и селата.

На телефон 087 8 863 481 всеки ден от 9,00 до 14,00 часа се приемат заявки за покупка на пакетирани храни и медикаменти, които ще се доставят по домовете на нуждаещите се от екипа на Домашен социален патронаж – Николаево. Продуктите се закупуват със средства на възрастните и трудноподвижните хора и по тяхна заявка. Плащането се извършва в момента на доставката срещу касова бележка за закупените продукти, като парите се дават на екипа на Домашен социален патронаж. Приетите заявки се изпълняват на следващия ден.

Заявки ще се приемат само от нуждаещи се хора, които в този момент няма на кого друг да разчитат. Апелираме за разбиране, коректност и отговорно отношение.

Домашен социален патронаж - Николаево продължава да обслужва потребителите си както и до сега. Приготвянето и доставянето на храна се извършва при засилени мерки за биосигурност.  

 

Общинска администрация Николаево