Кметът благодари на всички участници в кампанията "Да изчистим Николаево"

Кметът благодари на всички участници в кампанията "Да изчистим Николаево" image

Инициативата за приветлив град и чисти села събра в съботния ден  деца, граждани,  учители от детската градина и  училище „Св. Св. Кирил и Методий“, медицински сестри, представители от Общинска администрация и др. В акцията участваха кметът Константин Костов и свещеникът Орлин Янчев.

„Пролетта е сезон, през който природата се събужда за ново начало. Така и ние, имаме нужда да започнем на чисто. Сега е момента да почистим дворовете си, междублоковите пространства, парковете, тревните площи, тротоарите, стълбищата, паркингите – всички места, които са свързани с нашия живот“, призова кметът преди дни. Според  него  всеки един участник демонстрира  ангажираност и отговорност в поддържането на  града чист и красив.

Вярваме, че жители, домоуправители, институции и фирми, които днес не успеят активно да участват, ще почистят в идващите дни районите, където живеят, работят или минава свободното им време. За всички е важно да изградим бъдеще, в което да живеем в хармония с природата“, подчерта кметът на общината. Той благодари на всички, които намериха време и участват в днешната кампания "Да изчистим Николаево", почиствайки около стадиона, междублоковите пространства, района около автогарата, в м. „Барата“, в селата и др., засаждайки питомен кестен и цветя на обществените територии.