Край на Преброяване 2021 в Община Николаево

Край на Преброяване 2021 в Община Николаево image

Общинската преброителна комисия - Николаево уведомява всички жители на общината, че Преброяването на населението и жилищния фонд 2021 в община Николаево приключи.

Всички документи и материали са предадени на отдел "Статистически изследвания" - Стара Загора, а на последното си пето  заседание, проведено на 22.10.2021 г., комисията прие Доклада за преброяването на територията на Община Николаево, изготвен от Председателя на ОбщПК-Николаево.

Равносметката ни е, че преброяването в Община Николаево премина успешно, като в голяма степен това се дължи на отговорната работа, която свършиха всички, ангажирани с него, както и на отговорното поведение и добро отношение на гражданите на общината.

Общинска преброителна комисия - Николаево изказва своята благодарност към всички преброители, придружители и контрольори, които изнесоха на „гърба си“ същинското преброяване, към резервните преброители, които бяха на разположение до края на кампанията, готови да се включат при нужда и по всяко време, на Кмета на Община Николаево - г-н Николай Кънев, и на всички общински служители  за оказаното съдействието. Не беше лесно, но се справихме! Благодарим ви!


В периода 25.10-15.11.2021 г. експерти на НСИ ще проведат контролно изследване за проведеното в Община Николаево преброяване.


С уважение и благодарност,

Общинска преброителна комисия за Община Николаево
Председател: Павлина Цанева - Секретар на Община Николаево