Посланик Робин посети Община Николаево

Посланик Робин посети Община Николаево image

На 11 юни 2020 г. г-жа Флоранс Робин – посланик на Франция в България, г-н Ганчо Илиев – председател на сдружение „Свят без граници“ и г-н Николá Мобек – аташе по институционално и техническо сътрудничество в посолството на Франция у нас, посетиха община Николаево, където заедно с г-н Николай Кънев, кмет на общината, раздадоха пакети с хранителни продукти на семейства в неравностойно положение.

Посланик Робин и придружаващите я лица, по стара българска традиция, бяха посрещнати от Кмета на Община Николаево с хляб и сол. Проведе се работна среща, на която се обсъдиха проблемите и последиците за община Николаево и гражданите й от ограничителните мерки в периода на пандемията от COVID-19. Посланик Робин подари на Кмета на Община Николаево колекция от специални френски сапуни.

За благотворителната инициатива, за човешкото отношение към хората в нужда, за светлината и усмивките, които носят със себе си и в израз на признателност кметът Николай Кънев връчи на посланик Робин и на г-н Мобек плакети на община Николаево.

 
Снимки от събитието може да разгледате в раздел "За Общината" - "Галерия"