Великденски базар зарадва жителите на Николаево с творчество, умения и щедрост

Великденски базар зарадва жителите на Николаево с  творчество, умения и щедрост image

Красиво великденско дърво  на градския площад украсиха децата от ДГ „Снежанка“

Красиво великденско дърво  на площада в Николаево украсиха малчуганите от Детска градина „Снежанка“. В навечерието на най-светлите християнски празници децата създадоха настроение на жителите, като танцуваха и пяха за Великден и демонстрираха, че познават обичаите.

Директорът на Детската градина Радка Белемезова поздрави от името на колектива събралите се жители за предстоящия Великден. На събитието присъстваха отец Орлин, общински съветници, зам.-кметове, училищното ръководство и др.

„Нека празникът Възкресение Христово бъде изпълнен със светлина, радост и обич за  всички. Приемете моите най-искрени пожелания за здраве и благодат на вас и вашите семейства! Великден е заслужено тържество на правдата и вярата в доброто“, каза кметът Константин Костов. Той покани дошлите на събитието да посетят празничния базар, който илюстрира духа на нашата общност и радва с творчество, умения и щедрост.

Всеки щанд бе подреден така, че да изглежда като произведение на изкуството, създадено с любов и грижа.  Кметът благодари на всеки участник в базара и закупи празнични сувенири, с които да честити празниците на близки и приятели.